dimecres, 20 de maig del 2009

Vestit "Arlequín"

Aquests darrers dies he estat treballant en aquest vestit realitzat a partir d'una imatge extreta del catàleg de Gratacós i l'he realitzat amb el mateix teixit que apareixia a la fotografia. El teixit base és de Tafetà color blau marí (ref.106-030) i es complementa amb una gasa estampada amb taques verdes (ref.57372-003). L'única diferència del vestit és el "Globus", el qual és menys exagerat. L'obertura del coll ha estat realitzada en un lateral i dissimulada amb un llaç tipus "pajarita". La Mariona ha quedat encantada amb el resultat!

Estos últimos días he estado trabajando en este vestido realizado a partir de una imagen extraída del catálogo de Gratacós y lo he realizado con el mismo tejido que aparecía en la fotografía. El tejido base es de Tafetán color azul marino (ref.106-030) y se complementa con una gasa estampada con manchas verdes (ref.57372-003). La única diferenia del vestido es el "Globo", el cual es menos exagerado. La única obertura del cuello ha estado realizada en un lateral y disimulada con un lazo tipo "pajarita". La Mariona ha quedado encantada con el resultado!

7 comentaris:

Clo by Clau! ha dit...

Que lindo te quedó el vestido...

Saludos,
Clau!

Miss Sewing ha dit...

Hola Esther!!!
El vestido te ha quedado precioso, me gusta mucho.La combinación de las dos telas y los colores que tienen son muy bonitas, perfecto para este veranito. Además no le falta detalle con el lazo en el cuello!!!
Muy elegante!!!

Saludos!!
Ana

XOSMEL ha dit...

Felicidades por el nuevo modelito.
Opino, personalmente, que lo más original es el cuello.

Saludos.

Anna ha dit...

T'ha quedat preciós!!! Un 10, com sempre. Petons

Mercè ha dit...

Caram noia, JA TENS MARCA PROPIA!!! mola el logo teu i quines mans!!! m'entran ganes de fer el curs, però com ja saps no tinc temps per mes coses!!! quan em jubiliiiiiii
BSSSS

GLORIA DSN ha dit...

ooohhh es molt maco!!!!!

Carme Brit ha dit...

Hola Esther,

Ohhh!! M'encanta!!
Igual et demano ajuda algun dia ;-)

Carme