dilluns, 6 de juliol del 2009

Traje bèstia de foc d'Albinyana "Nyctalus albinyanensis"

Després de molts mesos de dura feina, dedicació i il·lusió, el dia 27 de juny va arribar el gran dia i varem poder realitzar el bateig de foc de la nostra bèstia de foc, de la bèstia de foc d'Albinyana, d'en Nyctalus albinyanensis.

Tots esperavem aquest gran dia i jo, com un dels socis fundadors de la entitat que ha creat en Nyctalus i alhora quasi-patronista, em vaig responsabilitzar de que tots aquells que estem més involucrats amb l'entitat i varem participar activament de la festa anéssim vestits adequadament.
Òbviament aquesta no és la feina d'una sola persona, sinó que vaig comptar amb l'ajuda de la Dolores Platas, la meva professora de patronatge a GDC i amb la col·laboració de la Loli i la Montserrat a l'hora de cosir els trajes, donat que jo sola hauria estat incapaç d'acabar a temps. També cal agraïr-li a en David Nin, un dels socis fundadors, la seva brillant idea de que els portadors de la bèstia anéssim vestits com si fóssim una cova, concretament la cova de la Vall Major, on es diu que hi viu en Nyctalus. La cova de la Vall Major és una cova de la contrada amb pintures rupestres, els únics habitants de la qual són una família de rat-penats, habitants que varen inspirar-nos a l'hora de fer la bèstia de foc.
A continuació us adjunto un parell de fotografies per tal que us feu una petita idea del gran dia del que varem poder disfrutar. A la darrera fotografia em podeu veure al costat d'en Nyctalus albinyanensis.
Después de muchos meses de duro trabajo, dedicación e ilusión, el día 27 de junio llegó el gran día y pudimos realizar el bautizo de fuego de nuestra bestia de fuego, de la bestia de fuego de Albinyana, de Nyctalus albinyanensis.
Todos esperábamos este gran día y yo, como uno de los socios fundadores de la entidad que ha creado a Nyctalus y a su vez casi-patronista, me responsabilicé de que todos aquellos que estaban más involucrados con la entidad y que participábamos activamente de la fiesta fuésemos vestidos adecuadamente.


Obviamente, este no es un trabajo de una sola persona y conté con la ayuda de Dolores Platas, mi profesora de patronaje en la escuela GDC y con la colaboración de Loli i Montserrat a la hora de coser los trajes, puesto que yo sola no habría sido capaz de acabar a tiempo. También hay que agradecerle a David Nin su brillante idea de que los portadores de la bestia fuésemos vestidos como si fuésemos una cueva, concretamente la cueva de la "Vall Major", donde se dice que vive Nyctalus. La cueva de la Vall Major es una cueva de los alrededores de Albinyana con pinturas rupestres, los únicos habitantes de la cual son una familia de murciélagos, habitantes que nos inspiraron a la hora de hacer la bestia.





A continuación os adjunto un par de fotografías para que os hagáis una idea del gran día que pudimos disfrutar. En la última fotografía me podeis ver al lado de Nyctalus albinyanensis.

7 comentaris:

Yo Missmita ha dit...

¡¡Hola Esther!!
Uish! Cuánto tiempo sin escribir. Llevo un mes como loca con algunos proyectos y voy dejando comentarios esporádicos...Espero que estés bien.
Estos trajes han quedado genial, pero no me extraña nada con lo artista que eres. Y el vestido para tu amiga también precioso, y el modelo anterior, todo, ¡todo!. Vaya manos y talento que tienes...

Un petonàs guapa!

XOSMEL ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
XOSMEL ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
XOSMEL ha dit...

Si yo fuera ese monstruo de raro nombre te pediría me hicieses otro igual para ir conjuntado con los demás...
A propósito, si no es por el flequillo no te hubiese reconocido.

Mercè ha dit...

m'encanta la béstia!!! és genial!!!i els tratges simulen molt bé les estalectites de la cova!!! NOIA ETS UNA ARTISTA!!!!
Que aquest projecte que heu escomençat us porti molt i molt lluny. Si necessiteu un cop de mà amb els timbals i percussió, no duptis en demanar ajud.

Què t'anava a dir ha dit...

Enhorabona per tenir aquest blog. avui ho he descobert. a veure si el vas actualitzant.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.