dimarts, 28 de juliol del 2009

Vestit Cirera


Per a una ocasió tan especial com la boda de l'Anna, no podia deixar de fer-me un vestit tan especial com aquest realitzat amb seda de color cirera que vaig comprar a Teixits Rossell just abans de tancar. Vaig inspirar-me en un vestit dissenyat per Carolina Herrera que vaig treure de la revista HOLA monogràfica prêt a porter, primavera-estiu 2004.
El vestit ha estat realitzat sense patrons, amb una sola costura a l'esquena i dues pinces recollides des de l'escot fins a la cadera. L'escot és tipus tiretes i li vaig afegir una faldilla tipus capa tallada al biaix, que li dona part de la gràcia al vestit. Vaig també realitzar un bolso a joc amb el vestit.


Para una ocasión tan especial como la boda de Ana, no pude dejar de hacerme un vestido tan especial como este, realizado en seda de color cereza y que compré en Teixits Rossell justo antes de cerrar. Me inspiré en un vestido diseñado por Carolina Herrera que saqué de la revista HOLA monográfica prêt a porter, primavera-verano 2004.


El vestido ha sido realizado sin patrones, con una sola costura en la espalda y con dos pinzas que salen desde el escote hasta la cadera. El escote es de tipo "tiritas" y le añadí una falda tipo capa cortada al bies, dándole parte de la gracia del vestido. También realicé un bolso a juego con el vestido.

5 comentaris:

Mercè ha dit...

caram noia, ets una artista!!!! d'quí a les passerel.les!!!
Quan hagi d'anar de boda ja t'ho faré saber perque em donis una idea. Genial!! la "mujer de rojooooo"!!!!!

GLORIA DSN ha dit...

nena es xuliiisim!! carai aixì als costats no hi a costura? quina xulada! i estàs molt guapa!

Carme Brit ha dit...

Hola Esther,

M'ha encantat el vestit. Quina mà que tens !!! Felicitat ha quedat moníssim.
Salutacions,
Carme

XOSMEL ha dit...

No pongo en duda que tienes buenas manos para la costura.
El vestido te ha quedado genial asi como el bolsito que lo complementa
Aunque tambien veo un colgante al que no haces refernecia.
Y tú estás guapisima con ese flequillo.

Saludos

Miss Sewing ha dit...

Precioso color y corte!!!Me gusta mucho!!