diumenge, 10 de gener del 2010

Qui per Nadal res no estrena, res no val.


Després d'un llarg període sense publicar res, us mostraré un conjunt en el que he estat treballant al llarg dels darrers mesos i que vaig estrenar el dia de Nadal. El traje va ser elaborat amb un Jackard adquirit a Teixits Rossell, just abans que tanquessin les seves portes.

Después de un largo periodo sin publicar nada, os mostraré un conjunto en el que he estado trabajando a lo largo de los últimos meses y que estrené el día de Navidad. El traje fué elaborado con un Jackard adquirido en Tejidos Rossell, justo antes de que cerrasen sus puertas.

La faldilla és evasé i porta un volant de plecs cosit al folre. Pel que fa a la jaqueta és entallada i una mica evasé, creuada i amb 4 botons que la subjecten.

La falda es evasé y lleva un volante de pliegues cosido al forro. Por lo que respecta a la chaqueta, ésta es entallada y evasé, cruzada y con cuatro botones que la sujetan.

Les mànigues són 3/4 i amb un volant similar al de la faldilla.

Las mangas son 3/4 y con un volante similar al de la falda.

Pel que fa al coll és clàssic, però disposa de peu de coll, el qual el fa molt afavoridor. El barret ha estat elaborat amb el mateix teixit i porta dos botons decoratius identics al de la jaqueta.

Por lo que respecta al cuello, éste es clásico, pero dispone de pie de cuello, el cual ló hace más favorecedor. El sombrero ha sido elaborado con el mismo tejido y lleva dos botones decorativos idénticos a los de la chaqueta.

5 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Molt xulo. Felicitats

Alfiler ha dit...

M'encanta! Segur que vas causar sensació!

Un petó!

Clo by Clau! ha dit...

Que lindo te ha quedado! de seguro te veias guapisima con el ;)

Saludos,
Clau!

Mercè ha dit...

bé i quan comencem el meu traju???jajaja. m'encanta la tela i el disseny. Diguem : com es pot veure un tratje nomès veien la tela? ó com es pot veure una tela el resultat que tindra enun tratje? en tot cas, tu em coneixes i em quedo amb el barret!!!

GLORIA DSN ha dit...

oohh, Esther, es preciós!! i sobretot m'ha encantat el barret!!